Background
Tigernet logo
Sigrid Aase Cover JANSEN135

Come Closer

LTD LP
€24.01
LP
€20.57
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie

Label: 

LTD LP: 

EAN: 

7041889512621

Catalog number: 

JANSEN135LTDLP

Release date: 

27.05.2022

LP: 

EAN: 

7041889512621

Catalog number: 

JANSEN135LP

Release date: 

27.05.2022

Info: 

Kom nærmere og la deg omfavne av Sigrid Aases musikk. Du kjenner den magiske stemmen som en av to vokalister i Hajk. Aase har i en årrekke skrevet og jobbet med eget materiale og nå skal hun endelig gi ut musikk under eget navn. Albumet har blitt til i tett samarbeid med produsent Hanne Hukkelberg.

Come Closer er en samling sanger som har blitt til over lengre tid. Noen har godgjort seg i roteskuffen i flere år, andre er av nyere dato. Aase har gitt produsent Hukkelberg tilgang til demoer og rå-opptak og utdrag fra enkelte av dem endt opp i den ferdige produksjonen. De har også jobbet sammen med tekstene til Aase.

Aases stemmeprakt er den naturlige røde tråden gjennom utgivelsen, mens det ambisiøse lydbildet på albumet viser en ny side av Aases kunstneriske virke. Samarbeidet med Hukkelberg har åpenbart båret frukter, og låtene varierer mellom å gi assosiasjoner til Susanne Sundfør, Emilie Nicolas og Kid A Mnesia-æra Radiohead. Det er lavmælt, med stor emosjonell nerve, eller tidvis R&B-lenende, hintendende til hennes andre band. Sammen er det et helhetlig gjennomført musikalsk produkt som låter helt nytt, samtidig som det definitivt låter som summen av de to primære bestanddelene Aase og Hukkelberg.

Hajk slo igjennom i 2017 med sitt Spellemann-nominerte debutalbum. De trillet umiddelbart klassiske singler som «Magazine», «Best Friend» og «Medicine» ut av ermet, spilte på Øyafestivalen, SXSW og turnerte i Japan. I 2019 kom oppfølgeren Drama, som tiltrakk seg ytterligere internasjonal oppmerksomhet med låter som «Dancing Like This», «Breathe» og «Get It Right». Bandet har hatt musikk i filmsuksessen Ninjababy, NRK-serien Lovleg og den svenske serien Udda Veckor.

Come Closer slippes på Jansen Records 27. mai, 2022.

Tracklist: 

1. Come Closer
2. Soulmate in Disguise
3. Leftover Lover
4. Better Not Believe in What They Say
5. I’m On Your Side
6. Hungover
7. Art for the Patron